Онаквење во здрав мозок

by Фокус 19:10
19:10

Нека се одважи некој од „преродбењациве“, еден од оние гласните на Фејсбук – нека одговори кои се газдите на успешните фирми со швајцарски или со друг офшор-капитал.

Тие бре наизуст ги знаат сите транзициски директори што ги уништија фабриките во времето на Бранко, па затоа невозможно е да не ги знаат сите успешни бизнисмени од нивното „преродбеничко“ време.

- Advertisements -

Нека ги „плукнат“ имињата за да ни докажат дека „Има разлика“, согласно вмровската предизборна порака!

Пишува
Владо АПОСТОЛОВ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”.