Однародени властелини

by Фокус 15:12
15:12

Ја разбирам тактиката на ВМРО-ДПМНЕ ‒ до бесвест одолговлекување и копелкање во мрежата од нивниот виртуелен свет, сè додека овој народ не папса и не малакса од нивната парадна помпезност, па да крене раце од сè и да им допушти на овие однародени властелини нашава Македонија да ја донесат до конечно умртвување и да ја испратат во историјата како никогаш да не постоела.

Но, морам да кажам дека, сепак, ме грее присуството и одважноста на Специјалната. А, таа се покажува дека е, баш, специјално специјална!!!

- Advertisements -

Пишува
Ана ПАНОВСКА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”