Новакс

by fokus 23:39
23:39

Србинот ја одведе борбата на суд – и доби. Австралиските судии не се балкански, па не ги интересира дали власта тера наци-политика или не, дали има избори, или од која партија е учесникот.

Австралискиот суд ѝ наложи на владата Новак веднаш да биде ослободен, а владата да ги сноси и судските трошоци

- Advertisements -

Пишува
Јанаки МИТРОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК