Ноќ на мрачниот ум

by fokus 15:33
15:33

Во тие неколку постизборни денови и ноќи, НГ покажа и докажа дека е директна закана за животот, демократијата и цивилизациските вредности на граѓаните на Македонија.

Покажа и докажа дека е „диво месо“, неприроден израсток врз здравото ткиво на македонскиот народ. Чир кој треба што побргу да биде отстранет затоа што неговата гној и смрдеа не заслужуваат да бидат тука меѓу нас.

- Advertisements -

Македонскиот народ заслужи да живее и да се сврти кон иднината во која, заедно со сите други останати граѓани, ќе го создава и гради својот нормален овоземен живот.

Пишува
Д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”