No Pasaran

by fokus 10:33
10:33

Сѐ дотогаш и сѐ додека добиваме вакви наци асимилаторски предлози, нашиот одговор темелен на нашата долга антифашистичка историја треба да биде многу едноставен – NO PASARAN!

Пишува
Јанаки МИТРОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК