Ние сме и официјално лудаци!

by Фокус 18:40
18:40

Европската унија сега треба со чист образ да излезе пред своите граѓани и да им објасни дека поддржува земја во која има сериозни сомневања дека премиерот може да урне зграда за да ужива во осветољубието кон некого што го смета за непријател, да го менува планот на градот за да си обезбеди плац на најелитното место во градот, плус парцели за тргување, кои се проценуваат на 17 милиони евра?

Пишува
Ида ПРОТУГЕР ВЕЉКОВИЌ

- Advertisements -

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”