Народот не е ниту алчен, ниту расипан како Груевски!

by Фокус 13:39
13:39

Груевски грепчи, прета, лази, само некако да се добере до уште еден мандат.

А дали тоа ќе му појде од рака, со проверената тактика на полнење на автобусите и полнење на ТВ-програмите, ќе му каже народот, кој, всушност, нема никаква природна врска со оваа однародена политичка фигура.

- Advertisements -

Тој, народот, ниту е богат како него, ниту е алчен  како него, ниту е дрзок како него, ниту е расипан како него.

Ама, бистар е, ќе му текне!

Пишува
Ана ПАНОВСКА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”