Напред „рамковни“, останатите административци стој!

by fokus 22:54
22:54

Изгледа најбитно е како да се најде чаре за „своите“, а потоа ќе мислиме за реформи во јавната администрација. И така имавме и премногу реформи, ама неуспешни!

Сѐ може да почека

Пишува
Гордана ДУВЊАК

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК