На кој јазик играа фудбал Реал и Манчестер?

by fokus 15:10
15:10

Нашиот политички маратонец што го трча последниот круг рипна на скопскиот плоштад со лага висока како мотка, исто како чаламџијата од Родос се испофали дека тој и неговата влада го донеле светскиот куп во Скопје.

Благодарение на него и на неговата мудра политика Реал и Манчестер стасаа во главниот град на Македонија. Ашколсун.

- Advertisements -

Само што заборави да му се заблагодари јавно на господин Мишел Платини, кој ја заврши оваа работа Скопје барем три дена да личи на европска метропола, не поради тазе барокните зданија, туку поради фудбалот

Пишува
Ерол РИЗАОВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”