ДПМНЕ е осудена да згасне

by fokus 15:14
15:14

Во овие моменти, Република Македонија и македонскиот народ имаат поважни прашања од Груевски.

Тој, полека, но сигурно заминува на патот за Идризово. Затоа она на што мораме како држава и народ да се посветиме, тоа е иднината.

- Advertisements -

Во нашата историска и политичка проекција таа иднина се ЕУ и НАТО.

На тој пат, добрососедските односи и постепеното затворање на отворените прашања со секој од соседите се еден од главните двигатели

Пишува
Д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”