Му забива ли сега Пастирот нож во грбот на Војводата?

by fokus 13:05
13:05

Груевски ги мултиплицира непристојните понуди кон опозициските партии од десницата и центарот.

И да не успее никого да купи, ваквата шашма ќе фати маја кај партиските колебливци во ДПМНЕ кои со јавната демонстрација на партискиот пазар треба да се уверат оти сите политички битки во Македонија се само за пари и привилегии.

- Advertisements -

И да не дојде до претопување на ВМРО-НП во ДПМНЕ, Груевски веќе ја постигна целта. Расколот и резилот на народњаците го виде целата јавност

Пишува
Зоран ДИМИТРОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”