Мразам, значи постојам!?

by fokus 10:34
10:34

Во изминативе 26 години докажавме дека немаме политичка култура, ниту демократски традиции. На сите празнувања доминираше власта, а опозицијата се третираше како отпадник.

И на сите свечени „ивенти“ за разни национални празници, опозицијата бојкотираше. Власта, пак, си правеше пиар-дешаванки.

- Advertisements -

Апелирам, премиерот Заев, дури и злосторничката групировка да ја истретира како легитимна за 2 Август… пред да заврши на робија!

Пишува
Јадранка КОСТОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”