Може ли странци да проверуваат снимки од странска служба!?

by Фокус 17:45
17:45

Замислете, какво предавство ќе направи пастирот кон својот народ, името и идентитетот на Македонија, ако дозволи странци да проверуваат дали разговорите од „бомбата“ се автентични и дали се снимени во мрачното дувло на тајната служба што ја води братучедот!?

Сомнението на Груевски што го „призна“ и Заев, е дека токму странски служби ги снимале разговорите.

- Advertisements -

Тоа значи оти не смее преродбата да дозволи странска комисија сега да ги проверува „бомбите“, туку само домашна – еминентни експерти од МВР-ДПМНЕ.

Без оглед што сега тропа Али Ахмети!?

Пишува
Зоран ДИМИТРОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”