Моето најдолго патување

by fokus 12:37
12:37

И повторно во национален лет, за крај, кон Лос Анџелес.

Најмешан град, со најинтересни ликови.

Океански плажи. Полежерен живот, уметнички шмек во баровите, погласна музика…

И еден разуздан шопинг

Пишува
Линдита КАДРИУ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК