Mиленко e крешчендо на системот на преродбеничките вредности!

by Фокус 19:30
19:30

Неодамна Миленко Неделковски си објави колумна во која ме почести со клевети, без да понуди ниту еден доказ или извор кој бил причина за неговите наводи. Не ми пречат ни неговите вредносни судови, од калибарот соросоиди, пијаница, дебељуца, педер, предавник…

Она што ме вади од такт се неговите предавања за професионално и етичко новинарство. Особено што тие се поклопуваат со прогласите на Центарот за комуникации на ДПМНЕ.

- Advertisements -

Фактот, пак, што премиерот и претседателот се негови редовни гости, додека истите од нас бегаат како од лепрозни, говори дека Миленко е нивен репер за новинарски стандарди.

Е тоа е веќе опасна политика!?

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус