Мандат ојде, мандат сјојде

by fokus 15:21
15:21

Сепак, таков обид за влада вака не може да се изведе и не може да се испорача пред јавноста. Ќе остане само обид. ДУИ и ДПМНЕ сега се како некој пар, кој, ете, одлучил да отиде на одмор во ова зимно време, во некое необично место за ова време. Халкидики, на пример.

Таму имаат обезбедено пансион, кој веќе го уплатиле, но работата е што патот до таму преку Македонија е завеан. Пола од снег, пола од пропаганда.

- Advertisements -

Се обидуваат некако и преку Албанија и Косово, каде што уплатија и доста пропаганда за олеснување, но знаејќи дека таму кривините се уште пострмни, стигнувањето до Халкидики останува само обид.

И секако, најголем хендикеп за нив е дека сега сите, вклучително и тие самите, знаат дека на Халкидики има поставено камери во некои станови?!

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”