Македонија во ќор-сокак откако „сексапилната“ Европа ни удри корпа

by fokus

Единствениот пат што го чекоревме беше кон вратите на ЕУ. Следува неизвесност, дезориентираност и беспаќе, особено затоа што досега многупати ни се потврди дека домашните политичари се недоволно зрели, без надворешна асистенција, да го реформираат системот и да ги стават интересите на државата пред партиските

Пишува
Маја ВАСЕВА ТРАЈКОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК