Кроткото јагне од ДПМНЕ и крволочните волци од Левица

by fokus 13:44
13:44

Судиите ќе останат на столбот на срамот, запаметени како лигуши и без’рбетници, кои во најсудбоносните моменти за опстанокот на државата ги наведнаа главите како ноеви во песок за да не ја видат и пресудат правдата и правото.

Во функција на враќањето на правната држава и правото на граѓаните да управуваат со неа – шести јуни, денот на загинувањето на младиот Мартин, да се прогласи за ден на жртвите од овој режим.

- Advertisements -

А такви, по слободна проценка, се сите граѓани на Македонија, освен членовите на Фамилијата и нивниот побратим Ахмети. Ќе има правда, ќе има мир

Пишува
Д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”