Кој меша прсти во првата насилна антикорона-револуција во Србија?

by fokus

Уште првата вечер демонстрантите во Белград успеаја да влезат во холот на Собранието на Србија, со што најавија навистина жешко лето на улиците.

Постои големо незадоволство од неуспехот во справувањето со Ковид19 кризата, но не може докрај да се исклучи ниту улогата на странските разузнавачки служби.

Можно ли е прелевање на протестите и во останатите балкански држави?

Пишува
Дејан АЗЕСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК