Кој кого ќе истресе од гаќи?

by fokus 01:07
01:07

Покрај сѐ, треба да ѝ се даде рака на шефицата Русковска, за храброста и решителноста да бара криминал и кај актуелни функционери, нешто што не беше случај во минатото.

Но, подгазувањето на процедурата, со демонстрација на сила и моќ, ја избледува претходно дадената заслуга. Или, со свој камен по глава

Пишува
Валентина ВУРМО

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК