Кој ќе му каже на Груевски дека е готов!?

by fokus 15:00
15:00

Во врвот на ВМРО-ДПМНE нема маж кој на вождот ќе му соопшти дека е готов. Никој од неговото опкружување нема три чисти да му каже дека, за доброто на државата и на партијата, треба веднаш со своите најверни послушници да заминат, не само од власта, која е изгубена на избори уште лани на 11 декември, туку да си одат од партијата и од политиката и да побараат нови адвокати оти досегашните не научиле да бранат обезвластени политичари кога судот не е под нивна контрола

Пишува
Ерол РИЗАОВ

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”