Кога ќе падне владата на Заев: утре, по четири или по осум години?!

by fokus 15:19
15:19

Конечно изгледа преовладува сознанието во јавноста дека е неопходна една храбра и одлучна влада, која ќе се жртвува да ги заврши најтешките и најмачните работи.

Влада на спасот може да биде единствено онаа која нуди решенија, а не оправдувања, и која е подготвена за тоа да ја плати цената со своја глава.

- Advertisements -

Најновата коалициона влада на Зоран Заев ќе биде онолку долговечна колку што ќе го направи историскиот чекор кон демократијата, владеењето на правото и кон Европа

Пишува
Ерол РИЗАОВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”