Чекајќи го Прибе

by fokus 15:22
15:22

Како е можно некој што бил неконструктивна власт, наеднаш да се преобрази во конструктивна опозиција!? ДПМНЕ, на чело со Никола Груевски, никогаш не е била конструктивна власт, а нема да биде ниту конструктивна опозиција.

Тоа е во спротивност со нивното политичко битие, но и со нивната лична природа. Нема начин и не е можно некој што е во постојан судир со самиот себе, со другите луѓе и со законите да биде конструктивен.

- Advertisements -

Тој е деструкција сам по себе

Пишува
Д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”