Кога Груевци ќе одат во Идризово, ќе лажат дека се на роуд-шоу!

by Фокус 11:38
11:38

Мора глава да се крене и простум да се стои. Што дека избори нема да има на 5 јуни? Што дека широка влада наскоро ќе се прави?

И што ако падне аболицијата? Кој славеше кога пастирот падна од премиерската функција во јануари? ДПМНЕ! Кој ќе слави кога ќе дојде ден во Идризово да се оди? ДПМНЕ!

- Advertisements -

Протогебелс, кај и да е, некаква шашма ќе смисли. Море, каква зандана, какви бакрачи, на роуд-шоу се спрема Фамилијата

Пишува
Зоран ДИМИТРОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”