Ќе пишувам само тогаш кога ќе се „налутам“

by fokus 13:37
13:37

Доколку по сите „бомби“ на опозицијата, по увидот во кралскиот дворец на Груевски, по Тамара и Мартин Нешкоски, по Никола Младенов, македонскиот народ и понатаму одлучи дека треба да му биде „слуга покорни“ на човекот кој во 21 век на политичките опоненти им се заканува со Ќосето кољачот, тогаш јас едноставно сум „диво месо“ и треба да се симнам од јавната сцена

Пишува
Александар ТОРТЕВСКИ

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”