Катиците напаѓаат во ноември!?

by fokus 12:43
12:43

Ако може Оливер Дополнителниот да биде половина ден министер, зошто јас да не бидам половина ден со резон на Оливер – експерт од општа пракса?

Море, да се престорам во Чавков, Зврлевски и Панчевски, три во едно, и да се обидам криминалот да го одбранам како законска дејност со патриотски примеси.

- Advertisements -

И стартувам со „непријатељ број један“ – Катица. Со право ѝ се здадоа од Судски совет, Кривичен суд и „г-дин“ Јавно обвинителство. Им ја нарушила правната идила во која среќни си живееја во симбиоза со злосторничката дружина на власт!?

Ма, тоа платениците на Сорос го фураат, оти обвинителите и судиите беа светла точка, ама Заев сака да ја федерализира Македонија. И бидејќи долгата е раката на СДСМ, Катица е продолжена рака на долгата рака. За век и веков, амин!

Пишува
Јадранка КОСТОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”