Катица Циривири Гинова

by fokus 13:47
13:47

Групата на Илија Димовски се прикажа во светло на преплашена, неартикулирана и хистерична група полупијани врескачи, случајно прибрани од некоја периферна зачадена меана. Која од Катица Јанева направи народен херој, а од себе ноторни будали.

По што Груевски може слободно да им порача повеќе да не го бранат, затоа што ќе го обере бостанот зелен.

- Advertisements -

Пишува
Гордана ПОПСИМОНОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”