Kаменот од блиску доаѓа

by Фокус 18:50
18:50

Посебно е важно ако опозицијата има материјали за изборните криминали, што побрзо да ги објави, за до крај да ѝ се одземе легитимитетот на оваа власт.

Тоа за опозицијата во оваа борба може да биде пресвртен момент, затоа што за сѐ понатаму – режимот ќе има дополнително врзани раце.

- Advertisements -

Пишува
Џелал ХОЏИЌ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”