Како ДПМНЕ го победи ВМРО

by Фокус 19:00
19:00

Задуман крај дорските и јонските столбови од Археолошкиот музеј, заедно со препродавачите на „фејк“ рејбан очила на Камени мост, шејтански извештен во уличната праматарска школа на „шампионите од Шутка“, Груевски го шверцува фалсификуваното македонско античко историско наследство и шеретски ѝ се потсмева на нацијата, како да сака да грмне – ќе ве научам јас вас што е ВМРО, копуци низаедни!

Пишува
Зоран ДИМИТРОВСКИ

- Advertisements -

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”