Изгледа само Хан не знае дека Груевски веќе незадржливо паѓа!

by Фокус 19:30
19:30

Значи, господине Хан, тунелот успешно се пробива и покрај силната „механизација“ што е во рацете на онаа побратимена клика, наречена влада, и покрај вашето здушно сочувствување со маките на Груевски и неговиот верен побратим, Ахмети.

Тачи на оваа трпеза е само зелениот грашок од богатиот гарнир, кој обично се остава во чинијата само како добар манир, да се покаже дека оние двајца не се прејале.

- Advertisements -

Со голи раце, со нокти се копа!

Тоа се човечките ресурси, тоа е разбуденото граѓанство.

Пишува
Ана ПАНОВСКА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”