Импакт-факторот на чорбаџи-Премиерот

by Фокус 19:20
19:20

Нашиот модерен чорбаџи-Премиер го надмина дури и Ајнштајн. Покажа дека упростувањето нема граници и дека може да продолжи со светлосна брзина, сѐ додека не влеземе во црната дупка на сопственото непостоење, во нашето апсолутното ништо!

Честитки за вашата теорија на релативизирање на умот, која ја воведовте со новиот Закон за високо образование.

- Advertisements -

И за црната дупка што ни ја готвите како наша иднина!

Пишува
Синоличка ТРПКОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”