Херои што ѝ пркосат на Фамилијата

by fokus 13:28
13:28

Меѓу стотиците илјади граѓани кои на изборите го дадоа гласот за промени и пад на режимот, може да се издвојат барем илјада јавни личности кои со својот граѓански активизам и општествен ангажман и дадоа посебен печат на годината што измина.

На покусата листа што ја направи „Фокус“ има актуелни политичари, новинари, професори, музичари, пејачи, карикатуристи, но и анонимни личности кои за првпат се појавија во јавноста а се жестоки борци против режимот и диктатурата

- Advertisements -

Пишува
Ирена МУЛАЧКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”