Груевски може да избира меѓу романското сценарио на Чаушеску или бугарското на Живков!

by Фокус 17:50
17:50

Есад Рахиќ, поранешен пратеник и висок функционер на СДСМ, беше претседател на собраниската комисија за надзор на УБК од 2006 до 2008 година, но никогаш немал можност да го контролира Мијалков.

Со „Фокус“ зборува за опремата за прислушување од Израел, за снимките од прислушувањето, за СДСМ кој го напушти неодамна, за излезот од политичката криза

- Advertisements -

Разговараше
Љубиша АРСИЌ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”