Груевски е најголемиот душман на Македонија од домашно производство!

by Фокус 18:30
18:30

Видовме дека Груевски е мозокот на пљачката. И на таа со милионите евра, и на онаа со стотиците лажирани изборни гласови.

Тука, и со тоа,  завршува неговата историска улога. Чиста, гангстерска стратегија, зашто кај него идеологија нема!

- Advertisements -

И затоа, со неговата купи-продај филозофија, како што е лукав, се досетил да си купи и идеологија.

И добро му легнаа овие наши новокомпонирани „информбировци“од ГДОМ и ним сличните, кои не мораат да глумат дека се заинтересирани за некоја евро-атланска иднина на нашата земја, па фураат накај Путин, притоа децидно легитимирајќи го Груески како главен кочничар на европската интеграција на Македонија.

Пишува
Ана ПАНОВСКА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”