Ги чеша грбот, наскоро ќе им го видиме

by Фокус 20:20
20:20

Присетувајќи се на изреките, не можев да претпоставам дека власта сама на себе ќе си го направи грбот мек, како мевот.

Иако претпоставувавме дека ќе продолжат сами да ги бараат бомбите на Заев, не можевме да знаеме дека и самите ќе почнат да си ги фрлаат.

- Advertisements -

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”