Функционер од власта наредил Љубе да лежи 12 години за „Ровер“

by Фокус 11:22
11:22

Бидејќи лидерот на СДСМ, Зоран Заев, запре со објавувањето на „бомбите“, јавноста остана покуса за она што најмногу ја интересираше, односно не слушна како се пишувале сценаријата за голем дел од судските случаи.

Остана нечуена вистината за случаите „Монструм“, „Изгрев“, „Фаланга“…

- Advertisements -

Никој не слушна ниту како се одигрувала полициско-судската игра за случајот „Ровер“ во кој е обвинет Љубе Бошкоски.

Тој тврди дека јавност допрва ќе ја слушне целата вистина, а „Фокус“открива мал дел од неа

Пишува
Валентина СТОЈАНЧЕВСКА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”