Фамилијарна Платформа – „Народот“ против Народот!

by fokus 13:52
13:52

Груевски не е ексклузивен по тоа што „дрпнал“ милијарди.

Ги имало на сите меридијани. Разликата е што во демократски држави, откако ќе пукне бруката, тие поднесуваат одговорност.

- Advertisements -

Во недемократските, пак, има разлика дали ќе одговараат само за криминал или и за крвопролевање на народот против „народот“!

Пишува
Јадранка КОСТОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”