Европа не се носи дома со политички влијанија во судството

by fokus 19:46
19:46

За жал, Павлина Црвенковска сигурно нема да биде запаметена од јавноста, а уште помалку од идните генерации судии.

Исто како што лесно се заборави еден Бранко Ушковски, предложен од некој општински комитет на ВМРО-ДПМНЕ.

- Advertisements -

Вака не се оди во Европа, а уште помалку таа се носи дома!

Пишува
Гордана ДУВЊАК

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК