Е не сме сите исти!

by Фокус 13:04
13:04

Очигледно Панама ги доболе до коска сопствениците на владините медиуми и почнаа црна кампања во стилот на она, што мојот покоен пријател Јордан Мирковски знаеше да го објасни со антологиската реченица, „ти го фаќаш во кражба, а он ти вика, а сестра ти што се дупи со црнци“.

А бре, господо, јас ви кажувам како преку мерките на владата се одлеани милијарди од Македонија, а вашите мегафони ми велат, „ама ти си платен од СЈО да го зборуваш тоа“!

- Advertisements -

Пишува
Александар ТОРТЕВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”