Дпмуњарски мајмунлаци

by Фокус 17:00
17:00

Кучињата си лаат, во смисла дека демократијата ни е ничкосана, а партијата и државата во симбиоза, ама карванот на Груевски си врви.

По истите патеки, кои беа жестоко критикувани во сите „катиљ фермани“.

- Advertisements -

Премиерот како селска визитарка тркна до Кривогаштани, Секирци, Дупјачани…

Како референт надлежен за пуштање во употреба на фекална канализација, отсек – сечење лента.

Без него, нема лезет да изградиш што било!?

Мислиш фекалната канализација нема да носи фекалии ако не добие благослов од Премиерот!

И така, груевци си продолжуваат со старите итроштини.

Ставај потпис на договори, ама терај си ја својата.

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”