Доба на психопати

by fokus 12:38
12:38

Предлагам за сите идни кандидати за функции да се воведе психотест и тест за интегритет.

Вакво нешто Груевски смисли за јавните службеници во 2011. Се разбира, главниот финансиски бенефит го имаа тие што психо-тестираа.

- Advertisements -

Ама, нели, е лудачки да се грижиш службениците да се психички тамам и со интегритет, а нивните надредени да се психопати, со интегритет нула, и углед креиран со фалшиви судски пресуди, да речеме!?

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”