Деконтаминасизација

by fokus 15:43
15:43

Зборот деконтаминасизација има врска и потекнува од познатиот грчки магнат Кондоминас, кој во Македонија, освен што беше спомнуван во неколкуте од најголемите купувачки походи на земјиште, фирми, медиуми и луѓе, стана интересен и од фактот дека неколку од неговите пулени биле многу години во значајни политички функции по партиите и во државата.

Ни земјата, ни граѓаните нема да станат побогати ако го нема Сорос во земјата, но сигурно ќе се офајдат ако се смени нешто во купените работи од Кондоминас; луѓе или имоти, сеедно.

- Advertisements -

Преку американските судови или домашни, сеедно.

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”