Бумерангот на полициските досиеја

by Фокус 14:01
14:01

Параноидните духовни егзорцисти жигосуваа живи, ама им забиваа глогови колци и на мртви. Дали е тоа успех или не, народот ќе се изјасни.

Не овој сегашен, тој „не е од тука“, шашардисан е со „синдромот Tрпе и Трајче“ и „ефектот на жабата“, кротко препуштена на горчливата судбина.

- Advertisements -

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”