Болничарка сликала селфи со пациент пред умирање!

by fokus

Нов скандал ја тресе Градската болница „8 Септември“ во Скопје, а атмосферата сѐ повеќе врие, и тоа поради болничарка која се фотографирала, односно правела селфи со пациент пред умирање. „Фокус“ располага со скандалозните фотографии на кои може да се забележи како болничарката, вработена на Одделението за неврологија, се фотографира, а во нејзина заднина е пациентот кој лежи во лоша здравствена состојба, целиот со цевки и приклучен на апарати за дишење.

Болничарката ги испраќала фотографиите на колеги и пријатели, нудејќи облог дека пациентот наскоро ќе умре

Пишува
Ирена МУЛАЧКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”