Амди е „кока-кола“ за Мијалков и за Зврле

by Fokus 10:30
10:30

Се присетив на 1998 година, кога преку неделникот „Денес“ кренавме силно глас против владата на Црвенковски. По успешната мисија, видов како се диференциравме. Се виде ачик дека спојката ни била уривање на еден режим, ама мотивите и амбициите сосема различни.

Така што, очекувам во наредниов период да се преброиме и НИЕ. Кој е за вистинска РЕФОРМА, а кој за промена на Курто со Мурто!

- Advertisements -

Пишува
Јадранка КОСТОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”