Ако трајно не се повлече од политиката, Груевски ќе доживее потешки последици

by Фокус 12:04
12:04

Од ден на ден ќе станува очигледно дека Груевски нема на кого да се потпре.

Со голема брзина тогаш ќе почне да се покажува дека Груевски нема каде и нема што да прави.

- Advertisements -

Единствен излез ќе му биде, а со тоа ќе може донекаде да го ублажи чувството на горчина кај целата македонска јавност, ако, откога ќе се повлече од функцијата премиер, трајно се повлече од секоја политичка активност.

Ако така не постапи, ќе доживее потешки последици.

Пишува
Стојан АНДОВ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”