Tag:

црниот понеделник

  • Помина една година од бруталната егзекуција на парламентарната демократија во Македонија. Така, со полициско – партиска бруталност беше освоена и последната институција, каде што можеше да се чуе, иако не и да се испочитува, поинаков став од оној на Груевски и неговата дружина во Собранието.