Tag:

lukasenko

  • Откако ја реобјавивме анализата за сличностите меѓу власта на Груевски и онаа на унгарскиот премиер Виктор Орбан, ни се виде пригодно да потсетиме на уште една идеолошка блискост меѓу нашиот „пастир“ и белорускиот претседател Александар Лукашенко, викан Батка.