Времето се губи добивајќи

by fokus 14:00
14:00

Кога некој фудбалски тим игра на тоа да добие некоја минута чувајќи го резултатот, тогаш се случуваат бесцелни подавања на топката, како актуелните самореплики во Собранието.

Обично и сите измени во тимот се прават со цел да остане статус кво. Но, потоа најчесто се случува да прими гол токму тимот што игра по ваквата стратегија и секако ја жали секоја таква бесцелно помината минута.

- Advertisements -

А голот многу скоро ќе им биде даден. Зашто од сето време поминато во режим и со Халкидики искуства, меѓуножјата им се многу раширени. Така ништо не се одбранува

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”