Вистинити приказни: Тресла се година, родио се миш

by Fokus 16:14
16:14

Македонија да ја нападне Србија би била навистина многу смешна работа, доколку ваквите балкански игри не се добра боринка за пироманите да потпалат нови пожари. Македонија не може да ја дестабилизира Србија, ниту, пак, Грција.

Но, тоа може да го направи Србија ако не ја респектира реалноста дека антиалбанската и антикосовска политика на Македонија, по урнекот на Србија, може да ја собори македонската влада преку ноќ, која е коалициска со албанските партии и е со тесно мнозинство во Собранието

- Advertisements -

Пишува
Ерол РИЗАОВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”